NyheterPressKontakt
StartOmBokenTrailerGrafisktBloggen
BÖCKER

 

Spänning, romantik, historia och nutid

Kriminalromanerna om Gunnar Öst ska kunna läsas i vilken ordning som helst, men jag rekommenderar att man börjar med del ett Stenhamrabrottet och sedan läser dem i ordningsföljd.

 

Om Pernilla
BOD
Sanningen kan vänta
Stenhamrabrottet
Myntets baksida

Bränd vänskap

Sanningen kan vänta är min debutroman. Den skrev jag under tiden som jag pluggade Etnologi och Konstvetenskap för några år sedan. Sedan har den legat i byrålådan och väntat på att jag ska göra slag i saken. 2015 kom den första utgåvan och hade då titeln Ingen älskar dig - inte ens din mor. Historien utspelar sig mellan 1788 och 1826.

Finns som inbunden, mjukband och e-bok.

Läs mer om boken Sanningen kan vänta >>

Historiskroman Del 1

Stenhamrabrottet är den första kriminalromanen i en serie där vi får följa Ekeröbon och kriminalkommissarien Gunnar Öst och hans team vid Riksmordsgruppen. Som grund till den första fristående delen ligger en tanken på ett scenario som jag ville utveckla. Resultatet blev en händelse som utspelar sig under en vecka sommaren 2015.

Finns som mjukband och e-bok.

Läs mer om Stenhamrabrottet >>

Kriminalroman Del 1

Myntets baksida är en fristående del två i serien om kriminalkommissarie Gunnar Öst.

Redan innan den första döda kroppen påträffas har Gunnar börjat kalla till sig sitt team vid Riksmordsgruppen till Gotland. En arkeologs inblandning i aktivistens försvinnande leder spåren till en utgrävning där mer än gamla skatter finns nedgrävda.

Finns som mjukband och e-bok.

Läs mer om Myntets baksida >>

Kriminalroman Del 2

Bränd vänskap, en fristående del tre i serien om kriminalkommissarie Gunnar Öst.

En bilbrand utvecklas till en mordutredning utan ledtrådar, vittnen eller bevis. Rättsläkare Monica Åkerman tar hjälp av sin döda mentor. Gunnar får nytta av gammal vänskap, men lyckas han hindra sin kollega Sandra från att döda mördaren? 

Finns som mjukband och e-bok.

Läs mer om Bränd vänskap>>

Kriminalroman Del 3

     
     

 

FÖRSÄLJNINGSSTÄLLEN
Adlibris.com | CDON.com | Amazon.com | Dito
Bokus | BOD
© FORMBARABYRÅN 2018
Webdesign: Formbarabyrån