NyheterPressKontakt
StartOmBokenBoktrailerBloggen
STENHAMRABROTTET

 

Kriminalroman

Stenhamrabrottet utspelar sig sommaren 2015 och är den första kriminalromanen i en serie om kriminalkommissarie Gunnar Öst och hans team vid Riksmordsgruppen. Riksmordskommissionen har genomgått en genomgripande förändring och återuppstått som en del av Nationella operativa avdelningen, NOA. Uppstartsproblem och nya rutiner blandas med några oförklarliga mord som får Gunnar Öst att tvinga sig att minnas tillbaka till sin uppväxttid på Ekerö.

Är mördaren fortfarande verksam och kan han kopplas till fler ouppklarade mord? Vem kunde ana att det gamla stenbrottet som i så många år fungerat som badplats för lokalbefolkningen, hade varit någons gravplats i decennier? Vems man, fru, granne eller bekant hade sett till att det blivit så? Eller var det någon som inte alls var knuten till orten? Ekeröbon Gunnar Öst och hans team vid Riksmordsgruppen kan inte ens föreställa sig vad som väntar dem när de går in på djupet med stengropens hemlighet.

Idén till Stenhamrabrottet fick jag för några år sedan. Jag hade storyn klar i mitt huvud och det var inte förrän förra året, 2015, på sommaren när jag satte mig ner och började skriva, som jag kom på att brottsplatsen skulle vara Stenhamra. Under resans gång spred sig handlingen uppåt i landet mot Lillhärdal utanför Sveg.

Till omslaget på Stenhamrabrottet har stenbrottet i Stenhamra, Färingsö, stått modell. Dödskallen tillhör en inte en riktig människa.

<< Till sidan Böcker

Baksidestext

trailer


Baksidestext >>

 

FÖRSÄLJNINGSSTÄLLEN
Adlibris.com | CDON.com | Amazon.com | Dito
Bokus | BOD
© FORMBARABYRÅN 2021
Webdesign: Formbarabyrån