NyheterPressKontakt
StartOmBokenTrailerGrafisktBloggen
BÖCKER

 

Spänning, romantik, historia och nutid

Den första boken jag, Pernilla Ulvblom, gav ut var en romantisk roman som hette Ingen älskar dig – inte ens din mor, 2015. Till 2017 års utgåva ändrade jag titeln till Sanningen kan vänta. Romanen utspelar sig bland annat på Drottningholms slottsområde och i Dalarna.

Min andra bok, Stenhamrabrottet kom ut 2016 och har sin utgångspunkt i det lilla samhället Stenhamra i min hemkommun Ekerö. Jag tyckte att det kunde vara kul om det hände lite mystiska och helt okända saker här, så nära inpå.

Vem hade kunnat föreställa sig att det låg ett gammalt skelett i stenbrottet I Stenhamra, eller en död påklädare från Drottningholms slottsteater i kanalen i slottsparken? Jag kan – jag skriver om det i mina böcker.

Sanningen kan vänta är min debutroman. Den skrev jag under tiden som jag pluggade Etnologi och Konstvetenskap för några år sedan. Sedan har den legat i byrålådan och väntat på att jag ska göra slag i saken. 2015 kom den första utgåvan och hade då titeln Ingen älskar dig - inte ens din mor. Historen utspelar sig mellan 1788 och 1826.

Finns som inbunden, mjukband och e-bok.

Läs mer om boken Sanningen kan vänta >>

Stenhamrabrottet är den första kriminalromanen i en serie där vi får följa Ekeröbon och kriminalkommissarien Gunnar Öst och hans team vid Riksmordsgruppen. Som grund till den första fristående delen ligger en tanken på ett scenario som jag ville utveckla. Resultatet blev en händelse som utspelar sig under en vecka sommaren 2015.

Finns som mjukband och e-bok.

Läs mer om Stenhamrabrottet >>

Myntets baksida är en fristående del två i serien om kriminalkommissarie Gunnar Öst.

Redan innan den första döda kroppen påträffas har Gunnar börjat kalla till sig sitt team vid Riksmordsgruppen till Gotland. En arkeologs inblandning i aktivistens försvinnande leder spåren till en utgrävning där mer än gamla skatter finns nedgrävda.

Finns som mjukband och e-bok.

Läs mer om Myntets baksida >>

Om Pernilla
BOD
Sanningen kan vänta
Stenhamrabrottet
Myntets baksida

 

 

 

FÖRSÄLJNINGSSTÄLLEN
Adlibris.com | CDON.com | Amazon.com | Dito
Bokus | BOD
© FORMBARABYRÅN 2017
Webdesign: Formbarabyrån